Monday, May 3, 2010

Sekarang menunggu

Tesis. Secara umumnya satu penyelidikan akedemik bertulis/bertaip dengan objektif,penemuan dan entah apa lagi alatan akedemik.Penat.Tapi seronok.

Jadi sekarang dah sampai masa untuk penilaian tesis tu.7hb penghantaran final draf.Kemudian sesi VIVA pada 13hb.Akhir sekali penghantaran final pada 21hb Mei.

Aku sekarang tengah menunggu approval.Jadi apa saja yang datang waktu ini akan aku ignore.Tak peduli.Dan aku tak kisah.Masa depan berkait sekarang dengan tesis,at least untuk masa sekarang.

Lepas ni aku nak rehat puas-puas.Gitar,gitar,gitar,gitar,gitar,Metallica,muzik,muzik,muzik,makan,makan,makan,makan,makan.Dan fikir perancangan untuk masa depan.PHD wait for me!!!!

KAWAN

Blog-blog saya yang lain

1SEKOLAH 1MALAYSIA

EMASA