Wednesday, March 2, 2011

PSIKOLOGI

1-Belajar rajin-rajin, masuk U, keluar dapat gaji besar, jawatan tinggi, beli kereta sama rumah besar-Aku ada master, tapi takda pun dapat kerja besar-besar?Ke belum rezeki.Sabar je lah.

2-Jangan main kat luar waktu tengahari atau maghrib, disorok hantu kopek nanti-memang betul, waktu-waktu tu memang time jin setan keluar, kopek?macam mana pengaruh Pantai Timur sampai Selatan ni?

3-Jangan duduk atas bantal, nanti bisul-betul,aku dah kena dah dulu kecik-kecik.Cuma dah besar ni takda la kena lagi.Tak mau la kena.

Apa lagi ye psikologi berlegar disekeliling kita?

No comments:

KAWAN

Blog-blog saya yang lain

1SEKOLAH 1MALAYSIA

EMASA